Logotyp Unii Europejskiej
INFOLINIA
Ikona, element graficzny, symbolizujący telefon
A A Ikona, element graficzny, symbol oka. To aktywny przycisk, który włącza wysoki kontrast strony

Obowiązek informacyjny dla osób ubiegających się o zatrudnienie


Szanując Twoją prywatność oraz dbając o to, abyś wiedział kto i w jaki sposób przetwarza Twoje dane osobowe, poniżej przedstawiamy informacje, które pomogą Ci to ustalić.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informuję, iż:

POZ PlusAdministratorem Twoich danych jest Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa – Żoliborz, ul. Szajnochy 8,
01-637 Warszawa nr tel.: 22 833 58 88

POZ PlusInspektor ochrony danych jest dostępny za pomocą środków komunikacji elektronicznej: e-mail: iod@spzzlo.pl lub tel. 798 117 834,
adres: Przychodnia Szajnochy, ul. Szajnochy 8, 01-637 Warszawa

Cele przetwarzania danych osobowych

Dane osobowe kandydatów są zbierane przez SPZZLO Warszawa-Żoliborz, w celu niezbędnym dla realizowania procesów rekrutacyjnych.

Podstawa prawna przetwarzania danych wynika z

Przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (podstawa prawna z art. 6 ust. 1 lit. c RODO), ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz wydanych na jej podstawie aktów wykonawczych.

Informacje o odbiorcach danych osobowych

Dane osobowe kandydatów nie są ujawniane innym odbiorcom.

Okres, przez który dane osobowe będą przechowywane

Dane osobowe są przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji na dane stanowisko.

Uprawnienia z art. 15-21 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych

Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, a także prawo do usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.

Prawo do wniesienia skargi

Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych przez Administratora narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Podstawa podania danych osobowych

Podanie przez kandydatów swoich danych osobowych jest wymogiem ustawowym. Brak podania niniejszych danych uniemożliwi uwzględnienie Pani/Pana w prowadzonym procesie rekrutacyjnym.

Informacje o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji

Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym w oparciu oprofilowanie.

Czytaj także:

Ikona, element graficzny, strzałka w prawo z aktywnym linkiem do treści na temat podstawowej opieki zdrowotnej O nas

Ikona, element graficzny, strzałka w prawo z aktywnym linkiem do treści na temat rezonansu i tomografii komputerowej Zarząd

 


Logotypy programu zrealizowanego z dofinansowaniem z Unii Europejskiej
Logotyp: szybka terapia onkologiczna Logotyp: NFZ Logotyp: Rzetelna Firma

Copyrights 2011-2020 Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Żoliborz. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałow w całosci lub w części bez zgody właściciela jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich.

Projekt i wykonanie


Logo Agencji PR PReal’s

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Więcej informacji można znaleźć w Polityce cookies więcej Ikona, element graficzny, strzałka w prawo z aktywnym linkiem do treści na temat specjalistycznych usług